diumenge, 26 de maig del 2013

ABELLES I ABELLOTS: DESMUNTANT LA FIRA

Dimecres, les abelles de les fulles, van voler anar a veure si la Fira de Sant Isidre encara seguia en marxa. Ens podríem muntar a les atraccions, deien alguns. 

Hi ha dies, que vivim un cúmul de casualitats, i així ens va passar dimecres. Per començar, vam conèixer la Mariona, la cosina d'en Liam. Els nadons ens desperten tendresa i, a mesura que ens anem fent grans, l'instint de protecció. I així ens va passar... Oh, que mona!, se'ns va escapar mentre ens apropàvem al cotxe. 


A continuació, vam passar pel nostre "passadís secret", el coneixeu?


Uns minuts més tard, vam topar amb la Roser, la mare de l'Ona. Anava cap a la feina i ens va obsequiar amb un globus, vam agafar-ne 24, sempre tenim present tot el grup! 



Quan vam arribar a la Fira, els operaris de la brigada l'estaven recollint. Vam poder observar com ho feien. També vam passejar per les instal·lacions on havien estat els animals. 



I uns cartells van cridar la nostra atenció. És de les vaques que han guanyat un premi, ens va explicar la Berta. I vam fer un tomb aviam si trobàvem un cartell amb el nom de la granja de la Júlia, potser havia guanyat un premi. 



I per últim, un paper vermell a terra! De què deu ser? Vam entendre-ho de seguida. Anunciava que es podia muntar en poni, alguns ho havíem fet el cap de setmana. 



I vam sentir quatre tocs de campana, les quatre en punt, hora de tornar cap a l'escola. 

En uns dies, us explicarem l'aventura de les abelles voladores. 

Una abraçada!

Abelles i Abellots (P5)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada