dissabte, 22 de juny del 2013

FORMIGUES: ÉS L'HORA DELS ADÉUS...

Falta mitja hora perquè el nostre pas durant aquests tres anys per la Comunitat de Petits s'acabi. Després d'acomiadar-nos al pati dels grans de tots els companys de l'escola, entrem a l'aula disposats a passar-hi els últims minuts. Ens asseiem en rotllana i, a la llum d'unes espelmes, cadascú de nosaltres explica el moment més bonic i important que ha viscut com a Formiga a l'escola; Vivències com les dels projectes lligams que les famílies ens heu permès gaudir, l'amistat que hem anat teixint al llarg d'aquests anys, les estones dolces i tendres que ens hem dedicat els uns als altres... Aquests moments i molts d'altres són els que queden a la nostra memòria i als nostres cors. Un cop expressats els bons moments, agafem bufera i tots junts apaguem les espelmes, tancant així també el nostre pas per la Comunitat de petits. Ara toca volar fins al pis de dalt i convertir-nos en els més petits de la Comunitat de mitjans! I ja no tindrem nom d'insecte, no. A partir d'ara, ens direm com un ocell. Us ho imagineu? Molta sort i molts petons, Formigues!!

Us vull dir que, a nivell personal, m'he sentit molt bé envoltada de les Formigues, uns nens i nenes amb moltes ganes d'aprendre, de gaudir, de fer pinya, d'ajudar-se els uns als altres... En definitiva, un grup ben especial i que es fa estimar molt! Han estat tres anys on tots hem crescut moltíssim i ens n'anem ben carregats amb una pila d'experiències i records a la motxilla. 
I de la mateixa manera que m'he sentit tan bé al costat dels vostres fills i filles, dir-vos que també ha estat un plaer compartir aquests 3 anys amb vosaltres, les famílies. M'heu fet sentir molt còmoda i a gust, i em sento molt afortunada d'haver-me estrenat en la meva feina, acompanyada de tots vosaltres. 

Moltes gràcies per tot!!!

Bona revetlla,
Marta    




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada